Afhentning af skrotbil i Valby

Har du brug for at sende din gamle bil til skrot men ikke har så meget tid til overs, så læs om afhentningen af din skrotbil.
KONTAKT OS

Denne side indeholder annoncelinks.

Afhentning af skrotbil i Valby - en hjælpende hånd til dig

Der kan være flere grunde til at brug for afhentning af sin bil til skrot.

For det første kan det jo være, at skrotbilen slet ikke kan køre mere, og hvad gør man så? Det er jo trods alt de færreste privatpersoner, som har adgang til en bil med fejeblad til mobilitets-udfordrede køretøjer.

Ja, man tager naturligvis fat i os hos Skrotbil Valby og aftaler med os, hvornår vi kan komme og afhente din bil til skrotning.

En anden grund kan være, at man simpelthen ikke har tid til selv at køre sin bil til skrotning. For selvom Skrotbil Valby ligger centralt placeret på Sjælland, kan tiden jo være knap, og så er det jo heldigt, at vi hellere end gerne klarer afhentning af skrotbiler hos vores kunder.

 

Du eller en med fuldmagt skal være til stede ved afhentning af skrotbil

Der er ikke mange krav ved afhentning af skrotbil, men der er nogle få, og de skal overholdes, for at alt går rigtigt til – både for din og for vores skyld – og de er som følge:

  1. Bilens senest registrerede ejer skal være til stede med gyldigt ID – kørekort eller pas
  2. Bilens senest registrerede ejer skal udlevere skrotbilens originale registreringsattest og bilens nøgler
  3. Bilens senest registrerede ejer og Skrotbil Valby udfylder og underskriver skrotningsattest og en skrotningsaftale

Hvis bilens senest registrerede ejer ikke har mulighed for at være til stede ved afhentning af skrotbilen, kan ejeren godt lave en fuldmagt til en anden – myndig – person, som så kan stå for overdragelsen af skrotbilen til afhentning.

På denne måde er du sikret en problemfri afhentning af din bil til skrot, så du kan bruge så lidt tid som muligt på overdragelsen af dokumenter og bil, og det hele forløber, som vi har aftalt det på forhånd.

https://skrotbil-valby.dk skrotbil skrot bil skrotpræmie autoophugger nummerplade valby miljøgodkendt ophugger

Få en god pris på din gamle bil

https://skrotbil-valby.dk skrotbil skrot bil skrotpræmie autoophugger nummerplade valby miljøgodkendt ophugger Skrotpræmie Valby Kom af med din gamle bil og få en skrotpræmie uden det mindste besvær - vi tager os af det hele. Hvis det er tid til at skifte din gamle og udslidte bil ud med en ny, er det vigtigt at vælge det rigtige ophugningsværksted, der både hjælper dig med alt det praktiske og samtidig sørger for, at skrotbilen bliver ophugget på den mest miljøvenlige måde. Hos Skrotbil Valby får du alt dette og mere til. Vi er placeret et godt stenkast fra Valby, så du kan hurtigt aflevere din bil til skrotning, eller vi kan komme og hente din bil til skrotning af delene på den mest hensigtsmæssige måde. Hos Skrotbil Valby er vi miljøcertificerede autoophuggere med en ISO 14001-certifikation, og vi er stolte af at kunne ophugge din bil og skrotning af materialer på den mest hensynsfulde måde over for miljø og natur. Skrotbil Valby er registreret hos Miljøstyrelsen, hvilket betyder, at vi er godkendt til at behandle og ophugge skrotbiler, og dermed er du garanteret, at vores ophugning og skrotning af din bil lever op til de strengeste miljøkrav. At få en skrotpræmie er skønt, men det er også vigtigt at tænke på miljøet, når man sender sin bil til skrotning, for der er alt for mange biler, der ikke bliver skrottet og behandlet på den bedste måde, og så er det miljøet, der betaler regningen. Med kvalificeret ophugningsstøtte fra Skrotbil Valby er du og din bil sikret, at alt foregår efter de internationale standarder for mijøledelse, når det kommer til ophugning og skrotning, så du kan putte din skrotpræmie i lommen med god samvittighed. Praktisk ophugningsstøtte til din bils skrotning Vi sørger for den helt rigtige ophugningsstøtte, så du er sikret en fair ophugningspræmie, når vi har taget os af alt det, der skal klares i forbindelse med en bils skrotning. Ophugningspræmiens størrelse kommer naturligvis an på skrotningsbilens tilstand, og hos Skrotbil Valby får du en fair skrotningspræmie, som du kan regne med – her er ingen skjulte gebyrer eller uholdbare luftkasteller. Vi tager skrotning af din bil alvorligt til alles tilfredshed. skrotpræmie valby ophugningsstøtte ophugningspræmie skrotpræmie skrotning din bil skrotning af få en skrotpræmie

Afhentning af skrotbil

Har du behov for at din skrotbil skal afhentes?

Måske har du ledt specifikt efter dette:

 

Få afhentet din bil problemfrit

Vi hjælper med at afhente og bugsere din bil, hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted.

KONTAKT SKROTBIL VALBY