Autoophugger valby -  med speciale i at redde reservedele til din bil

Når vi laver ophug af brugte biler, ved vi, hvad vi skal kigge efter, når det kommer til brugbare reservedele, og derfor har vi et stort lager med alle slags dele til biler i mange forskellige mærker.
KONTAKT OS

Få en god pris for din gamle bil hos bedsteskrotpris.dk

Skrotbil Valby

Denne side indeholder annoncelinks

Autoophugger Valby - lagerførende med reservedele til mange bilmærker

Autoophugger Valby har autoophug reservedele til gode priser

Når vi her hos Skrotbil Valby laver ophug af brugt bil, fjerner vi først de miljøskadelige væsker, og derefter afmonterer vi nænsomt de reservedele, der er i fin stand og derfor med stort held – og til glæde for miljøet og din pengepung – kan bruges igen.

Har du søgt forgæves i et autoophugger fælleslager, kan det være en god idé at tage kontakt til Skrotbil Valby, hvor der er en høj sandsynlighed for, at vi har de autoophug reservedele, du har brug for – og selvfølgelig til den helt rigtige pris.

Passion for køretøjer

I Skrotbil Valby arbejder erfarne folk med stor passion for de firehjulede køretøjer, så når der kommer en velholdt bil med gode autoophug reservedele, bliver der kælet for de genanvendelige dele, mens de bliver taget ud af den brugte bil inden ophug.

Med andre ord er vi ikke, som autoophuggere er flest, da glæden over biler, hestekræfter og mekanik går igen, når vi laver ophug af brugte biler, og vi ved næsten ikke noget bedre end at redde en reservedel, som vi er sikre på vil finde et nyt godt hjem i en brugt bil omkring Valby.

Vi genbruger alt

Først når vi er helt sikre på, at der ikke er flere autoophugger reservedele i den skrottede bil, bliver den ophugget, knust og findelt, så metaller og andre dele kan genanvendes på andre måder.

Og da vi heller ikke giver kunstigt opskruede priser for de skrotbiler, vi tager ind, kan vi også sælge vores autoophug reservedele til priser, der ofte er langt under dem, du finder på et autoophugger fælleslager.

Billige autoophugger reservedele tæt på Valby – kom og gør et kup

Så hvis du går og hygger dig med at tune, vedligeholde og reparere din elskede bil forstår vi dig til fulde hos Skrotbil Valby, for vi gør det samme, og vi er altid vilde med at finde lige præcis dén reservedel, vi har ledt efter, når den dukker op efter ophug af brugt bil.

Du er derfor altid velkommen til at komme forbi Skrotbil Valby og få en snak om biler – brugte som nye – og måske kan du også være heldig at finde den autoophugger reservedel, der lige præcis passer til din brugte bil.

Få en god pris for din gamle bil hos bedsteskrotpris.dk

Få en god pris for din gamle bil hos bedsteskrotpris.dk

skrotbil valby

Ophugning af bil

Leder du efter en autoophugger i Valby?

Måske har du ledt specifikt efter dette:

Din søgning er overstået, find svarene på vores hjemmeside!

Autoophugger med samvittighed

Miljøet ligger os meget på sinde, det kan du læse mere om nedenunder. Vi er miljøgodkendte, og underlagt myndighedernes kontrol.

Miljøgodkendt autoophugger

Når din bil skal skrottes, er det vigtigt at vælge en miljøgodkendt autoophugger, for det er din garanti for, at ophugningen ikke skader naturen, miljøet eller grundvandet.

På trods af at det faktisk er blevet gjort meget nemt at skrotte sin gamle kasserede bil her i Danmark, så er der faktisk overraskende mange biler, som bliver skrottet ulovligt.

Helt op mod hver fjerde bil blev i 2016 bortskaffet ulovligt, ifølge Miljøstyrelsen, og som et modtræk til denne problematik blev skrotpræmien forhøjet med 700 kroner til det nuværende beløb på 2.200 kroner.

Der er mange gode grunde til at sende sin skrotbil til en autoriseret og miljøgodkendt autoophugger.

Klodens miljø lider under den illegale handel med skrottede biler

Når du afleverer bilen hos en miljøgodkendt autoophugger, er du med til at sikre, at farlige materialer som bly, saltsyre, olie og benzin, der er nogle af de værste forureningskilder i en bil, bliver bortskaffet og behandlet på en skånsom måde for miljøet.

Hos en ikke autoriseret autoophugger risikerer du, at din skrotbil bliver solgt videre til lande i den tredje verden som for eksempel Afrika og Indien, og her er der ikke den store sandsynlighed for, at bilen bliver skrottet på en miljømæssigt forsvarlig måde, når den ikke kan køre længere, hvilket giver endnu mere forurening til i forvejen belastede områder.

Du er en del af en forbrydelse, hvis du ikke vælger en autoriseret autoophugger

Det kan måske være fristende at tage imod et lidt for godt tilbud fra en ikke autoriseret autoophugger, men du bliver en del af en forbrydelse, hvis autoophuggeren sælger bilen videre til et andet land, for det er ulovligt.

Så med mindre din lovlydighed og din gode samvittighed er til salg for nogle få ekstra håndører, bør du til enhver tid vælge en autoriseret og miljøgodkendt autoophugger.

Skrotbil Valby har ISO certificeret miljøgodkendelse

Skrotbil Valby er en både autoriseret og miljøgodkendt autoophugger med en ISO 14001 certificering, det betyder, at vi følger de meget strenge miljøkrav, der er til hensigtsmæssig ophugning af skrotbiler.

Vi fjerner altid de farlige materialer fra skrotbilen som det første, så de kan blive bortskaffet på den rigtige måde, og først derefter går vi i gang med at kigge på reservedele og det endelige autoophug.

Miljøet ligger os altid kraftigt på sinde, da vi også gerne vil være med til at aflevere en bæredygtig planet til vores børn, så hvis du også føler et ansvar overfor vores fælles Jord, vil vi med glæde tage imod din skrotbil hos Skrotbil Valby.

skrotbil valby

Autoophugger Valby - spørgsmål og svar

skrotbil-valby-pris-skrotpræmie

Hvordan skrotter man en bil?

Står du overfor at skulle skrotte din gamle bil, kan du her blive klogere på, hvordan det foregår, og hvorfor Skrotbil Valby er dit oplagte valg.

Vi ved alle sammen, at biler ikke er det allerbedste for miljøet – heldigvis bliver det bedre og bedre med fremkomsten af el- og brintbiler, men indtil videre er det benzin og diesel biler, der er de dominerende typer på de danske veje.

Det er dog ikke alle, som tænker på, at det også er vigtigt, hvordan man skrotter en bil set med de miljørigtige briller på.

Således er det estimeret, at helt op mod hver fjerde bil bliver skrottet ulovligt til skade for vores allesammens natur med potentiel fare for, at giftige stoffer siver ned til vores grundvand og truer vores drikkevandsboringer.

Vælg en miljøcertificeret autoophugger som Skrotbil Valby

Det er derfor meget vigtigt at vælge en miljøcertificeret autoophugger som Skrotbil Valby, når din gamle bil er udtjent, og den står over for sin sidste køretur til skrotningen.

Hos Skrotbil Valby er vi ISO 14001 certificerede til at følge de strenge standarder for rigtig skrotning af biler og bortskafning af dele og materialer på den mest hensynsfulde måde.

Skrotbil Valby er tillige godkendt af Miljøstyrelsen til at behandle skrotbiler, og vi er stolte over at leve op til de meget strenge miljøkrav, man skal leve op til som miljøcertificeret autoophugger.

Sådan skrotter vi din bil

Det første, vi gør, er at fjerne alle de potentielle forurenende væsker og materialer som olje, benzin, diesel, batteri, dækkene og hvad der ellers kunne skade miljøet.

Bagefter gør vi vores bedste for at tage alle de reservedele ud af skrotningsbilen, der kan genbruges i andre biler, så vi kan hjælpe med til at gøre processen mere bæredygtig.

Til sidst bliver skrotbilen hugget op eller knust, så de resterende materialer kan komme ud og blive genanvendt i industrien. Det drejer sig ofte om gode, gedigne materiale som jern, aluminium, kobber og andre metaller


Nu ved du mere om skrotning af bil, og hvorfor du skal vælge en miljøcertificeret autoophugger som Skrotbil Valby.

KONTAKT SKROTBIL VALBY