Skrotpræmie ved køb af ny bil

Står du over for at købe ny bil, så husk at du får en skrotpræmie for din gamle bil, hvis den er for gammel eller for udslidt til at blive solgt videre som brugt bil.
KONTAKT OS

Få en god pris for din gamle bil hos bedsteskrotpris.dk

skrotbil valby

Denne side indeholder annoncelinks.

Skrotpræmie ved køb af ny bil

Der kan være flere grunde til, at du går og overvejer, om det kan betale sig at holde liv i din gamle bil, der måske ikke kører så godt, som den har gjort, og som efterhånden koster lige rigeligt i lidt for hyppige reparationer. Den forurener helt sikkert også mere, end en ny bil vil gøre.

En aldrende dieselbil for eksempel vil ofte mangle det partikelfilter, som en mere moderne dieselbil er udstyret med, og en moderne bil kører ofte en del længere på literen end et ældre vrag, så her vil der også være penge at spare på både privatøkonomien og miljøregnskabet.

skrotpræmie ved køb af ny bil

Alt efter hvilken ny bil, du vil købe, kan skrotpræmien fra din gamle brugte bil være med til at betale for en større eller mindre del af nyerhvervelsen, og skrotbilen kan således være med til at finansiere skiftet til en ny bil.

For selvom det garanterede minimumsbeløb på skrotpræmien ”kun” lyder på 2.200 kroner, så kan du godt få mere for en velholdt brugt bil, når du indleverer den til skrotning hos en autoriseret og godkendt autoophugger som Skrotbil Valby.

Har du en bil med værdifulde reservedele og velholdte metaldele, kan din skrotbil godt være en del flere penge værd – penge, som du kan bruge som en del af betalingen for en ny eller brugt bil.

Hvem køber brugte biler?

Sammensætningen af mennesker, der foretrækker brugte biler, er nok lige så mangfoldig og multifacetteret som den danske befolkning.

Det vigtigste parameter for de fleste brugtbilskøbere er nok prisen, for man kan godt finde sig en god brugt bil for mellem 30-60.000 kroner, hvis man ser sig godt for, og i det prisleje er det ikke muligt at finde en ny bil.

Samtidig rækker 200-300.000 kroner snildt til en lækker brugt luksusbil med nogle år på bagen i mærkerne BMW, Audi eller Mercedes, der ellers hurtigt koster fem gange så meget som nye biler, så man kan godt komme til at køre luksuriøst i en brugt bil.

Der er selvfølgelig også dem, for hvem en bil blot er et transportmiddel, der skal bringe dem fra A til B, og som aldrig kunne finde på at bruge 50, 80 eller 100.000 kroner på en brugt bil. Sådanne brugtbilsejere kører hellere i biler, der er på grænsen til skrotning, så de ikke skal bekymre sig om buler og ridser i lakken, og de er uden tvivl hyppigere kunder hos autoophuggeren end de fleste af os.

Så der er flere slags kunder til brugte biler, men fælles for dem alle er, at de altid kan drage fordel af at indkassere en skrotpræmie ved køb af ny bil, om den så er spritny eller nybrugt.

Få en god pris for din gamle bil hos bedsteskrotpris.dk

skrotbil valby

Skrotpræmie ved køb af ny bil

Leder du efter skrotpræmie ved køb af ny bil?

Måske har du ledt specifikt efter dette:

Din søgning er overstået, find svarene på vores hjemmeside!

Hjælp til skrotpræmie for din gamle bil

Hos Skrotbil Valby hjælper vi dig med ophugning af din gamle vil, samt skrotpræmie til dig. Vi giver dig altid et uforpligtende tilbud, så du ved hvor stor den kontante udbetaling bliver.

KONTAKT SKROTBIL VALBY