Skrotpræmie ved køb af ny bil

Står du over for at købe ny bil, så husk at du får en skrotpræmie for din gamle bil, hvis den er for gammel eller for udslidt til at blive solgt videre som brugt bil.
KONTAKT OS

Denne side indeholder annoncelinks.

Skrotpræmie ved køb af ny bil

Der kan være flere grunde til, at du går og overvejer, om det kan betale sig at holde liv i din gamle bil, der måske ikke kører så godt, som den har gjort, og som efterhånden koster lige rigeligt i lidt for hyppige reparationer. Den forurener helt sikkert også mere, end en ny bil vil gøre.

En aldrende dieselbil for eksempel vil ofte mangle det partikelfilter, som en mere moderne dieselbil er udstyret med, og en moderne bil kører ofte en del længere på literen end et ældre vrag, så her vil der også være penge at spare på både privatøkonomien og miljøregnskabet.

skrotpræmie ved køb af ny bil

Alt efter hvilken ny bil, du vil købe, kan skrotpræmien fra din gamle brugte bil være med til at betale for en større eller mindre del af nyerhvervelsen, og skrotbilen kan således være med til at finansiere skiftet til en ny bil.

For selvom det garanterede minimumsbeløb på skrotpræmien ”kun” lyder på 2.200 kroner, så kan du godt få mere for en velholdt brugt bil, når du indleverer den til skrotning hos en autoriseret og godkendt autoophugger som Skrotbil Valby.

Har du en bil med værdifulde reservedele og velholdte metaldele, kan din skrotbil godt være en del flere penge værd – penge, som du kan bruge som en del af betalingen for en ny eller brugt bil.

Hvem køber brugte biler?

Sammensætningen af mennesker, der foretrækker brugte biler, er nok lige så mangfoldig og multifacetteret som den danske befolkning.

Det vigtigste parameter for de fleste brugtbilskøbere er nok prisen, for man kan godt finde sig en god brugt bil for mellem 30-60.000 kroner, hvis man ser sig godt for, og i det prisleje er det ikke muligt at finde en ny bil.

Samtidig rækker 200-300.000 kroner snildt til en lækker brugt luksusbil med nogle år på bagen i mærkerne BMW, Audi eller Mercedes, der ellers hurtigt koster fem gange så meget som nye biler, så man kan godt komme til at køre luksuriøst i en brugt bil.

Der er selvfølgelig også dem, for hvem en bil blot er et transportmiddel, der skal bringe dem fra A til B, og som aldrig kunne finde på at bruge 50, 80 eller 100.000 kroner på en brugt bil. Sådanne brugtbilsejere kører hellere i biler, der er på grænsen til skrotning, så de ikke skal bekymre sig om buler og ridser i lakken, og de er uden tvivl hyppigere kunder hos autoophuggeren end de fleste af os.

Så der er flere slags kunder til brugte biler, men fælles for dem alle er, at de altid kan drage fordel af at indkassere en skrotpræmie ved køb af ny bil, om den så er spritny eller nybrugt.

https://skrotbil-valby.dk skrotbil skrot bil skrotpræmie autoophugger nummerplade valby miljøgodkendt ophugger Skrotpræmie Valby Kom af med din gamle bil og få en skrotpræmie uden det mindste besvær - vi tager os af det hele. Hvis det er tid til at skifte din gamle og udslidte bil ud med en ny, er det vigtigt at vælge det rigtige ophugningsværksted, der både hjælper dig med alt det praktiske og samtidig sørger for, at skrotbilen bliver ophugget på den mest miljøvenlige måde. Hos Skrotbil Valby får du alt dette og mere til. Vi er placeret et godt stenkast fra Valby, så du kan hurtigt aflevere din bil til skrotning, eller vi kan komme og hente din bil til skrotning af delene på den mest hensigtsmæssige måde. Hos Skrotbil Valby er vi miljøcertificerede autoophuggere med en ISO 14001-certifikation, og vi er stolte af at kunne ophugge din bil og skrotning af materialer på den mest hensynsfulde måde over for miljø og natur. Skrotbil Valby er registreret hos Miljøstyrelsen, hvilket betyder, at vi er godkendt til at behandle og ophugge skrotbiler, og dermed er du garanteret, at vores ophugning og skrotning af din bil lever op til de strengeste miljøkrav. At få en skrotpræmie er skønt, men det er også vigtigt at tænke på miljøet, når man sender sin bil til skrotning, for der er alt for mange biler, der ikke bliver skrottet og behandlet på den bedste måde, og så er det miljøet, der betaler regningen. Med kvalificeret ophugningsstøtte fra Skrotbil Valby er du og din bil sikret, at alt foregår efter de internationale standarder for mijøledelse, når det kommer til ophugning og skrotning, så du kan putte din skrotpræmie i lommen med god samvittighed. Praktisk ophugningsstøtte til din bils skrotning Vi sørger for den helt rigtige ophugningsstøtte, så du er sikret en fair ophugningspræmie, når vi har taget os af alt det, der skal klares i forbindelse med en bils skrotning. Ophugningspræmiens størrelse kommer naturligvis an på skrotningsbilens tilstand, og hos Skrotbil Valby får du en fair skrotningspræmie, som du kan regne med – her er ingen skjulte gebyrer eller uholdbare luftkasteller. Vi tager skrotning af din bil alvorligt til alles tilfredshed. skrotpræmie valby ophugningsstøtte ophugningspræmie skrotpræmie skrotning din bil skrotning af få en skrotpræmie

Skrotpræmie ved køb af ny bil

Leder du efter skrotpræmie ved køb af ny bil?

Måske har du ledt specifikt efter dette:

Din søgning er overstået, find svarene på vores hjemmeside!

Hjælp til skrotpræmie for din gamle bil

Hos Skrotbil Valby hjælper vi dig med ophugning af din gamle vil, samt skrotpræmie til dig. Vi giver dig altid et uforpligtende tilbud, så du ved hvor stor den kontante udbetaling bliver.

KONTAKT SKROTBIL VALBY