Autoophugger København -  Højeste skrotpræmie på Sjælland

Vi hjælper hele København med ophugning af biler. Vi er miljøcertificerede, og giver også en god pris på din skrotpræmie.
KONTAKT OS
Denne side indeholder annoncelinks

Autoophugger København - vi tager skrotbiler ind, og hugger dem op

Autoophugger København - autoophug for København og Sjælland

Vi er centralt placeret i København, så vi har mulighed for at betjene hele Hovedstads området. Vi ligger ikke langt fra Rådhuspladsen, og vi vi tilbyder ophugningsservice til dig, der skal have skrottet din bil.

Når vi her hos Skrotbil Valby laver ophug af brugt bil, fjerner vi først de miljøskadelige væsker, og derefter afmonterer vi nænsomt de reservedele, der er i fin stand og derfor med stort held – og til glæde for miljøet og din pengepung – kan bruges igen.

 

Ophugningsservice og miljø

Vi har erfarne folk ansat, til at tage os af de gamle udtjente biler, samtidig med at vi tager hensyn til miljøet. Når der kommer en velholdt bil med gode brugbare autoophug reservedele, bliver der kælet for de genanvendelige dele, mens de bliver taget ud af den brugte bil inden ophug.

Med andre ord er vi ikke, som autoophuggere er flest, da glæden over biler, hestekræfter og mekanik går igen, når vi laver ophug af brugte biler, og vi ved næsten ikke noget bedre end at redde en reservedel, som vi er sikre på vil finde et nyt godt hjem i en brugt bil omkring Valby.

Vi genbruger alt

Først når vi er helt sikre på, at der ikke er flere autoophugger reservedele i den skrottede bil, bliver den ophugget, knust og findelt, så metaller og andre dele kan genanvendes på andre måder.

Og da vi heller ikke giver kunstigt opskruede priser for de skrotbiler, vi tager ind, kan vi også sælge vores autoophug reservedele til priser, der ofte er langt under dem, du finder på et autoophugger fælleslager.

Billige autoophugger reservedele tæt på København – kom og gør et kup

Så hvis du går og hygger dig med at tune, vedligeholde og reparere din elskede bil forstår vi dig til fulde, for vi gør det samme, og vi er altid vilde med at finde lige præcis dén reservedel, vi har ledt efter, når den dukker op efter ophug af brugt bil.

Du er derfor altid velkommen til at komme forbi os og få en snak om biler – brugte som nye – og måske kan du også være heldig at finde den autoophugger reservedel, der lige præcis passer til din brugte bil.

Få en god pris for din gamle bil

https://skrotbil-valby.dk skrotbil skrot bil skrotpræmie autoophugger nummerplade valby miljøgodkendt ophugger Skrotpræmie Valby Kom af med din gamle bil og få en skrotpræmie uden det mindste besvær - vi tager os af det hele. Hvis det er tid til at skifte din gamle og udslidte bil ud med en ny, er det vigtigt at vælge det rigtige ophugningsværksted, der både hjælper dig med alt det praktiske og samtidig sørger for, at skrotbilen bliver ophugget på den mest miljøvenlige måde. Hos Skrotbil Valby får du alt dette og mere til. Vi er placeret et godt stenkast fra Valby, så du kan hurtigt aflevere din bil til skrotning, eller vi kan komme og hente din bil til skrotning af delene på den mest hensigtsmæssige måde. Hos Skrotbil Valby er vi miljøcertificerede autoophuggere med en ISO 14001-certifikation, og vi er stolte af at kunne ophugge din bil og skrotning af materialer på den mest hensynsfulde måde over for miljø og natur. Skrotbil Valby er registreret hos Miljøstyrelsen, hvilket betyder, at vi er godkendt til at behandle og ophugge skrotbiler, og dermed er du garanteret, at vores ophugning og skrotning af din bil lever op til de strengeste miljøkrav. At få en skrotpræmie er skønt, men det er også vigtigt at tænke på miljøet, når man sender sin bil til skrotning, for der er alt for mange biler, der ikke bliver skrottet og behandlet på den bedste måde, og så er det miljøet, der betaler regningen. Med kvalificeret ophugningsstøtte fra Skrotbil Valby er du og din bil sikret, at alt foregår efter de internationale standarder for mijøledelse, når det kommer til ophugning og skrotning, så du kan putte din skrotpræmie i lommen med god samvittighed. Praktisk ophugningsstøtte til din bils skrotning Vi sørger for den helt rigtige ophugningsstøtte, så du er sikret en fair ophugningspræmie, når vi har taget os af alt det, der skal klares i forbindelse med en bils skrotning. Ophugningspræmiens størrelse kommer naturligvis an på skrotningsbilens tilstand, og hos Skrotbil Valby får du en fair skrotningspræmie, som du kan regne med – her er ingen skjulte gebyrer eller uholdbare luftkasteller. Vi tager skrotning af din bil alvorligt til alles tilfredshed. skrotpræmie valby ophugningsstøtte ophugningspræmie skrotpræmie skrotning din bil skrotning af få en skrotpræmie

Ophugning af bil

Leder du efter en autoophugger i Valby?

Måske har du ledt specifikt efter dette:

Din søgning er overstået, find svarene på vores hjemmeside!

Autoophugger med samvittighed

Miljøet ligger os meget på sinde, det kan du læse mere om nedenunder. Vi er miljøgodkendte, og underlagt myndighedernes kontrol.

Miljøgodkendt autoophugger

Når din bil skal skrottes, er det vigtigt at vælge en miljøgodkendt autoophugger, for det er din garanti for, at ophugningen ikke skader naturen, miljøet eller grundvandet.

Autoophugger København har ISO certificeret miljøgodkendelse

Skrotbil Valby er en både autoriseret og miljøgodkendt autoophugger med en ISO 14001 certificering, det betyder, at vi følger de meget strenge miljøkrav, der er til hensigtsmæssig ophugning af skrotbiler.

Vi fjerner altid de farlige materialer fra skrotbilen som det første, så de kan blive bortskaffet på den rigtige måde, og først derefter går vi i gang med at kigge på reservedele og det endelige autoophug.

Miljøet ligger os altid kraftigt på sinde, da vi også gerne vil være med til at aflevere en bæredygtig planet til vores børn, så hvis du også føler et ansvar overfor vores fælles Jord, vil vi med glæde tage imod din skrotbil hos Skrotbil Valby.

Klodens miljø lider under den illegale handel med skrottede biler

Når du afleverer bilen hos en miljøgodkendt autoophugger, er du med til at sikre, at farlige materialer som bly, saltsyre, olie og benzin, der er nogle af de værste forureningskilder i en bil, bliver bortskaffet og behandlet på en skånsom måde for miljøet.

Hos en ikke autoriseret autoophugger risikerer du, at din skrotbil bliver solgt videre til lande i den tredje verden som for eksempel Afrika og Indien, og her er der ikke den store sandsynlighed for, at bilen bliver skrottet på en miljømæssigt forsvarlig måde, når den ikke kan køre længere, hvilket giver endnu mere forurening til i forvejen belastede områder.

På trods af at det faktisk er blevet gjort meget nemt at skrotte sin gamle kasserede bil her i Danmark, så er der faktisk overraskende mange biler, som bliver skrottet ulovligt.

Helt op mod hver fjerde bil blev i 2016 bortskaffet ulovligt, ifølge Miljøstyrelsen, og som et modtræk til denne problematik blev skrotpræmien forhøjet med 700 kroner til det nuværende beløb på 2.200 kroner.

Der er mange gode grunde til at sende sin skrotbil til en autoriseret og miljøgodkendt autoophugger.

 

KONTAKT SKROTBIL VALBY