Autoophugger Amager -  Høj kontant skrotpræmie

Vi laver ophugning af biler, og hjælper hele  Amager. Vi er naturligvis miljøcertificerede, og giver også en god pris på din skrotpræmie.
KONTAKT OS

Få en god pris for din gamle bil hos bedsteskrotpris.dk

Skrotbil Valby
Denne side indeholder annoncelinks

Autoophugger Amager - Vi hugger skrotbiler op, og betaler dig for dem

Autoophugger Amager - autoophug for hele Amager

Vi ligger centralt placeret, så vi har mulighed for at betjene hele Amager. Vi tilbyder ophugningsservice til dig, der skal have skrottet din bil.

Når vi her hos Skrotbil Valby laver ophug af brugt bil gør vi følgende.Først fjerner vi de miljøskadelige væsker, og derefter afmonterer vi skånsomt de reservedele, der er i fin stand og derfor med stort held – og til glæde for miljøet og din pengepung – kan bruges igen.

Når der kommer en velholdt bil med gode brugbare autoophug reservedele, bliver der kælet for de genanvendelige dele, mens de bliver taget ud af den brugte bil inden ophug. Vi har erfarne folk ansat, til at tage os af de gamle udtjente biler, samtidig med at vi tager hensyn til miljøet. 

 

Ophugningsservice og miljø

Vi er bestemt ikke,  som autoophuggere er flest. Glæden over biler, hestekræfter og mekanik går igen, når vi laver ophug af brugte biler, og vi ved næsten ikke noget bedre end at redde en reservedel, som vi er sikre på vil finde et nyt godt hjem i en brugt bil i Hvidovre.

Billige autoophugger reservedele på Amager

Du er derfor altid velkommen til at komme forbi os og få en snak om biler – brugte som nye – og måske kan du også være heldig at finde den autoophugger reservedel, der lige præcis passer til din brugte bil.

Så hvis du går og hygger dig med at tune, vedligeholde og reparere din elskede bil forstår vi dig til fulde, for vi gør det samme, og vi er altid vilde med at finde lige præcis dén reservedel, vi har ledt efter, når den dukker op efter ophug af brugt bil.

 

Få en god pris for din gamle bil hos bedsteskrotpris.dk

skrotbil valby

Ophugning af bil

Leder du efter en autoophugger på Amager?

Måske har du ledt specifikt efter dette:

Din søgning er overstået, find svarene på vores hjemmeside!

Autoophugger med ren samvittighed

Vi er meget orienterede mod miljøet, og det kan du læse mere om nedenunder. Vi er miljøgodkendte, og underlagt myndighedernes kontrol.

Miljøgodkendt autoophugger

Når din bil skal skrottes, er det vigtigt at vælge en miljøgodkendt autoophugger, for det er din garanti for, at ophugningen ikke skader naturen, miljøet eller grundvandet.

Autoophugger Amager har ISO certificeret miljøgodkendelse

Skrotbil Valby (autoophugger Amager) er en både autoriseret og miljøgodkendt autoophugger med en ISO 14001 certificering, det betyder, at vi følger de meget strenge miljøkrav, der er til hensigtsmæssig ophugning af skrotbiler.

Vi fjerner altid de farlige materialer fra skrotbilen som det første, så de kan blive bortskaffet på den rigtige måde, og først derefter går vi i gang med at kigge på reservedele og det endelige autoophug.

Miljøet ligger os altid kraftigt på sinde, da vi også gerne vil være med til at aflevere en bæredygtig planet til vores børn, så hvis du også føler et ansvar overfor vores fælles Jord, vil vi med glæde tage imod din skrotbil hos Skrotbil Valby.

Der er mange gode grunde til at sende sin skrotbil til en autoriseret og miljøgodkendt autoophugger.

 

 

 

Få en god pris for din gamle bil hos bedsteskrotpris.dk

skrotbil valby

Amager

Amager er en ø, beliggende i Øresund, tæt på København. Arealet er 96 kvadratkilometer, og der bor cirka 210.000 mennesker på Amager

Øen består mest af lavt, frugtbart land. I dag er størstedelen af Amager bymæssigt bebygget og en integreret del af Storkøbenhavn, selvom Dragør og Tårnby stadig har landbrugskov og naturområder. Desuden ligger næsten en tredjedel af øen, Kalvebod Fælled, som blev indvundet fra Øresund i 1930'erne, ubenyttet hen uden bebyggelse eller opdyrkning.

Amagers østkystlinje udgøres i dag af strandparkerne Amager Strand og Kastrup Strandpark, samt Københavns Lufthavn og Dragør Havn, mens syd-vestkysten er præget af eng-områder og diger. Nord- og vestkysten afgrænses både af kaj-arealer mod Københavns Havn og dige. En mindre kunstig halvø findes ved Øresundsforbindelsens start, lige øst fra Kastrup

Øens boligmasse består af såvel tæt bymæssig karrebebyggelse (på AmagerbroIslands BryggeChristianshavn og i Sundby), boligblokke (primært Kastrup/Tårnby) og parcelhuskvarterer spredt over det sydlige Sundby, Kastrup/Tårnby og Dragør. De seneste 15 år er nye tætbebyggede områder som (ydre) Islands Brygge, Amager Strand/Strandlodsvej og Ørestad skudt op som nyudviklede bykvarterer. I de kommende år er ikke mindst PapirøenKløverparken og Refshaleøen udset til udviklingsområder, der forventes at bidrage til en fortsat høj befolkningsvækst.

Administrativt er Amager delt mellem Københavns KommuneTårnby Kommune og Dragør Kommune. Den københavnske del er opdelt i bydelene Amager ØstAmager Vest og Indre By (Christianshavn).

Amager er forbundet med Sjælland via indtil videre ni broer og en tunnel samt med Sverige via Øresundsbroen. Forløbet for en havnetunnel / østlig ringvej gennem Københavns Havn er ligeledes planlagt.

Ovenstående er information hentet fra Wikipedia.

 

 

 

KONTAKT SKROTBIL VALBY