Forhøjet skrotpræmie på dieselbiler

100 millioner kroner til skrotning af dieselbiler giver mere end dobbelt skrotpræmie
KONTAKT OS

Denne side indeholder annoncelinks.

Forhøjet skrotpræmie på dieselbiler siden 2019

1. februar 2019 blev skrotpræmien på dieselbiler mere end fordoblet på dieselbiler, der har en del år på bagen og derfor også generelt forurener mere end nyere og mere moderne dieselbiler.

Ordningen gælder både for personbiler og varevogne op til 3.500 kg, der er indregistreret før 1. januar 2006, og det er ikke nogen lille forhøjning af skrotpræmien, som staten lokker med for at få de mest forurenende dieselbiler væk fra vejene.

Mere end dobbelt så høj skrotpræmie på dieselbiler

Hele 5.000 kroner kan du få for din gamle, udslidte dieselbil, og det skal altså ses i forhold på den normale skrotningspræmie på 2.200 kroner, så det er altså mere dobbelt op på en diesel skrotpræmie.

Den forhøjede skrotpræmie skal ses som en ekstra gulerod for ejere af gamle dieselbiler og er en del af regeringens klimaudspil, og der er afsat 100 millioner kroner til kampagnen, som regeringen håber vil få op til 36.000 af de ældste dieselbiler sendt på pension.

Puljen med forhøjet skrotpræmie på dieselbiler allerede opbrugt

Ordningen med den mere end dobbelt så høje skrotpræmie til skrotning af gamle dieselbiler er allerede opbrugt, så det er ikke mere muligt at få 5.000 kroner for at sende sin dieselbil til autoophugger, og skrotpræmien er dermed tilbage på 2.200 kroner – det samme beløb som for benzinbiler.

Man kan vel sige, at ordningen virkede, for målet med at få de 36.000 aldrende og forurenenede dieselbiler sendt til skrotning blev nået på rekordtid, så de mange millioner blev hurtigt brugt.

Flere i branchen peger da også på, at det ville være en god idé at finde flere penge til forhøjede skrotpræmier og udvide ordningen, så endnu flere af de mest forurenende diselbiler ville blive sendt på bilkirkegården i stedet for at forpeste luften og miljøet omkring de danske veje.

På nuværende tidspunkt er der dog ingen planer fra regeringen om at afsætte flere midler til at give en bedre diesel skrotpræmie, end den der eksisterer for alle personbiler og mindre varevogne, der som nævnt ligger på 2.200 kroner.

Kontakt os og få en god skrotpræmie for din dieselbil

Din skrotpræmie for din udtjente dieselbil kan dog godt være højere, end du tror, da vi gerne giver mere end 2.200 kroner for en velholdt skrotbil.

Så hvis du har en dieselbil, der er ved at være moden til at komme på sin sidste rejse, så tag kontakt til Skrotbil Valby og få et godt tilbud på en diesel skrotpræmie.

 

https://skrotbil-valby.dk skrotbil skrot bil skrotpræmie autoophugger nummerplade valby miljøgodkendt ophugger Skrotpræmie Valby Kom af med din gamle bil og få en skrotpræmie uden det mindste besvær - vi tager os af det hele. Hvis det er tid til at skifte din gamle og udslidte bil ud med en ny, er det vigtigt at vælge det rigtige ophugningsværksted, der både hjælper dig med alt det praktiske og samtidig sørger for, at skrotbilen bliver ophugget på den mest miljøvenlige måde. Hos Skrotbil Valby får du alt dette og mere til. Vi er placeret et godt stenkast fra Valby, så du kan hurtigt aflevere din bil til skrotning, eller vi kan komme og hente din bil til skrotning af delene på den mest hensigtsmæssige måde. Hos Skrotbil Valby er vi miljøcertificerede autoophuggere med en ISO 14001-certifikation, og vi er stolte af at kunne ophugge din bil og skrotning af materialer på den mest hensynsfulde måde over for miljø og natur. Skrotbil Valby er registreret hos Miljøstyrelsen, hvilket betyder, at vi er godkendt til at behandle og ophugge skrotbiler, og dermed er du garanteret, at vores ophugning og skrotning af din bil lever op til de strengeste miljøkrav. At få en skrotpræmie er skønt, men det er også vigtigt at tænke på miljøet, når man sender sin bil til skrotning, for der er alt for mange biler, der ikke bliver skrottet og behandlet på den bedste måde, og så er det miljøet, der betaler regningen. Med kvalificeret ophugningsstøtte fra Skrotbil Valby er du og din bil sikret, at alt foregår efter de internationale standarder for mijøledelse, når det kommer til ophugning og skrotning, så du kan putte din skrotpræmie i lommen med god samvittighed. Praktisk ophugningsstøtte til din bils skrotning Vi sørger for den helt rigtige ophugningsstøtte, så du er sikret en fair ophugningspræmie, når vi har taget os af alt det, der skal klares i forbindelse med en bils skrotning. Ophugningspræmiens størrelse kommer naturligvis an på skrotningsbilens tilstand, og hos Skrotbil Valby får du en fair skrotningspræmie, som du kan regne med – her er ingen skjulte gebyrer eller uholdbare luftkasteller. Vi tager skrotning af din bil alvorligt til alles tilfredshed. skrotpræmie valby ophugningsstøtte ophugningspræmie skrotpræmie skrotning din bil skrotning af få en skrotpræmie

Skrotpræmie på dieselbiler

Har du ledet efter information om skrotpræmie på dieselbiler?

Måske har du ledt specifikt efter dette:

Din søgning er overstået, find svarene på vores hjemmeside!

Skal din bil skrottes?

Skrotbil Valby er specialister i skrotning af både benzin- og dieselbiler. Kontakt os, hvis din bil skal skrottes, så får du et uforpligtende tilbud på din skrotpræmie.

KONTAKT SKROTBIL VALBY