Forhøjet skrotpræmie på dieselbiler

100 millioner kroner til skrotning af dieselbiler giver mere end dobbelt skrotpræmie
KONTAKT OS

Få en god pris for din gamle bil hos bedsteskrotpris.dk

skrotbil valby

Denne side indeholder annoncelinks.

Forhøjet skrotpræmie på dieselbiler siden 2019

1. februar 2019 blev skrotpræmien på dieselbiler mere end fordoblet på dieselbiler, der har en del år på bagen og derfor også generelt forurener mere end nyere og mere moderne dieselbiler.

Ordningen gælder både for personbiler og varevogne op til 3.500 kg, der er indregistreret før 1. januar 2006, og det er ikke nogen lille forhøjning af skrotpræmien, som staten lokker med for at få de mest forurenende dieselbiler væk fra vejene.

Mere end dobbelt så høj skrotpræmie på dieselbiler

Hele 5.000 kroner kan du få for din gamle, udslidte dieselbil, og det skal altså ses i forhold på den normale skrotningspræmie på 2.200 kroner, så det er altså mere dobbelt op på en diesel skrotpræmie.

Den forhøjede skrotpræmie skal ses som en ekstra gulerod for ejere af gamle dieselbiler og er en del af regeringens klimaudspil, og der er afsat 100 millioner kroner til kampagnen, som regeringen håber vil få op til 36.000 af de ældste dieselbiler sendt på pension.

Puljen med forhøjet skrotpræmie på dieselbiler allerede opbrugt

Ordningen med den mere end dobbelt så høje skrotpræmie til skrotning af gamle dieselbiler er allerede opbrugt, så det er ikke mere muligt at få 5.000 kroner for at sende sin dieselbil til autoophugger, og skrotpræmien er dermed tilbage på 2.200 kroner – det samme beløb som for benzinbiler.

Man kan vel sige, at ordningen virkede, for målet med at få de 36.000 aldrende og forurenenede dieselbiler sendt til skrotning blev nået på rekordtid, så de mange millioner blev hurtigt brugt.

Flere i branchen peger da også på, at det ville være en god idé at finde flere penge til forhøjede skrotpræmier og udvide ordningen, så endnu flere af de mest forurenende diselbiler ville blive sendt på bilkirkegården i stedet for at forpeste luften og miljøet omkring de danske veje.

På nuværende tidspunkt er der dog ingen planer fra regeringen om at afsætte flere midler til at give en bedre diesel skrotpræmie, end den der eksisterer for alle personbiler og mindre varevogne, der som nævnt ligger på 2.200 kroner.

Kontakt os og få en god skrotpræmie for din dieselbil

Din skrotpræmie for din udtjente dieselbil kan dog godt være højere, end du tror, da vi gerne giver mere end 2.200 kroner for en velholdt skrotbil.

Så hvis du har en dieselbil, der er ved at være moden til at komme på sin sidste rejse, så tag kontakt til Skrotbil Valby og få et godt tilbud på en diesel skrotpræmie.

Få en god pris for din gamle bil hos bedsteskrotpris.dk

skrotbil valby

Skrotpræmie på dieselbiler

Har du ledet efter information om skrotpræmie på dieselbiler?

Måske har du ledt specifikt efter dette:

Din søgning er overstået, find svarene på vores hjemmeside!

Skal din bil skrottes?

Skrotbil Valby er specialister i skrotning af både benzin- og dieselbiler. Kontakt os, hvis din bil skal skrottes, så får du et uforpligtende tilbud på din skrotpræmie.

KONTAKT SKROTBIL VALBY