Skrotbil Hvidovre -  Vi giver dig kontant skrotpræmie

Bor du i Hvidovre hjælper vi med ophugning af din bil. Vi er miljøcertificerede, og giver endda også en god pris på din skrotpræmie.
KONTAKT OS

Denne side indeholder annoncelinks

Skrotbil Hvidovre - din lokale assistance når bilen skal skrottes

Skrotbil Hvidovre - autoophug for Hvidovre og omegn

Når vi her hos Skrotbil Hvidovre hugger brugte biler op, er vores første opgave at fjerne de miljøskadelige væsker. Dernæst afmonterer vi forsigtigt de reservedele, der er i fin stand og derfor med stort held – og til glæde for miljøet og din pengepung – kan bruges igen.

Vi er centralt placeret i Hvidovre, så vi har mulighed for at betjene hele Hovedstads området. Vi ligger ikke langt fra Hvidovre Rådhus, og vi vi tilbyder ophugningsservice til dig, der skal have skrottet din bil.

Når der kommer en velholdt bil med gode brugbare autoophug reservedele, bliver der kælet for de genanvendelige dele, mens de bliver taget ud af den brugte bil inden ophug. Vi har erfarne folk ansat, til at tage os af de gamle udtjente biler, samtidig med at vi tager hensyn til miljøet. 

Skrotbil i Hvidovre - miljø

Vi er bestemt ikke,  som skrotforhandlere er flest. Vi er glade for biler og mekanik, og det kan mærkes når vi arbejder.  Vi ved næsten ikke noget bedre end at redde en reservedel, som vi er sikre på vil finde et nyt godt hjem i en anden brugt bil i Hvidovre.

Skrotning af din brugte bil giver billige reservedele til beboerne i Hvidovre 

Du er altid velkommen til at komme forbi os og få en snak om biler – brugte som nye – og måske kan du også være heldig at finde den reservedel til din bil, som du mangler.

Så hvis du går og hygger dig med at tune, vedligeholde og reparere din elskede bil forstår vi dig til fulde, for vi gør det samme, og vi er altid vilde med at finde lige præcis dén reservedel, vi har ledt efter, når den dukker op efter ophug af brugt bil.

https://skrotbil-valby.dk skrotbil skrot bil skrotpræmie autoophugger nummerplade valby miljøgodkendt ophugger Skrotpræmie Valby Kom af med din gamle bil og få en skrotpræmie uden det mindste besvær - vi tager os af det hele. Hvis det er tid til at skifte din gamle og udslidte bil ud med en ny, er det vigtigt at vælge det rigtige ophugningsværksted, der både hjælper dig med alt det praktiske og samtidig sørger for, at skrotbilen bliver ophugget på den mest miljøvenlige måde. Hos Skrotbil Valby får du alt dette og mere til. Vi er placeret et godt stenkast fra Valby, så du kan hurtigt aflevere din bil til skrotning, eller vi kan komme og hente din bil til skrotning af delene på den mest hensigtsmæssige måde. Hos Skrotbil Valby er vi miljøcertificerede autoophuggere med en ISO 14001-certifikation, og vi er stolte af at kunne ophugge din bil og skrotning af materialer på den mest hensynsfulde måde over for miljø og natur. Skrotbil Valby er registreret hos Miljøstyrelsen, hvilket betyder, at vi er godkendt til at behandle og ophugge skrotbiler, og dermed er du garanteret, at vores ophugning og skrotning af din bil lever op til de strengeste miljøkrav. At få en skrotpræmie er skønt, men det er også vigtigt at tænke på miljøet, når man sender sin bil til skrotning, for der er alt for mange biler, der ikke bliver skrottet og behandlet på den bedste måde, og så er det miljøet, der betaler regningen. Med kvalificeret ophugningsstøtte fra Skrotbil Valby er du og din bil sikret, at alt foregår efter de internationale standarder for mijøledelse, når det kommer til ophugning og skrotning, så du kan putte din skrotpræmie i lommen med god samvittighed. Praktisk ophugningsstøtte til din bils skrotning Vi sørger for den helt rigtige ophugningsstøtte, så du er sikret en fair ophugningspræmie, når vi har taget os af alt det, der skal klares i forbindelse med en bils skrotning. Ophugningspræmiens størrelse kommer naturligvis an på skrotningsbilens tilstand, og hos Skrotbil Valby får du en fair skrotningspræmie, som du kan regne med – her er ingen skjulte gebyrer eller uholdbare luftkasteller. Vi tager skrotning af din bil alvorligt til alles tilfredshed. skrotpræmie valby ophugningsstøtte ophugningspræmie skrotpræmie skrotning din bil skrotning af få en skrotpræmie

Skrotning af bil

Leder du efter en autoophugger i Hvidovre?

Måske har du ledt specifikt efter dette:

Din søgning er overstået, find svarene på vores hjemmeside!

Autoophugger med ren samvittighed

Vi er meget orienterede mod miljøet, og det kan du læse mere om nedenunder. Vi er miljøgodkendte, og underlagt myndighedernes kontrol.

Miljøgodkendt autoophugger

Når din bil skal skrottes, er det vigtigt at vælge en miljøgodkendt autoophugger, for det er din garanti for, at ophugningen ikke skader naturen, miljøet eller grundvandet.

Skrotbil Hvidovre har ISO certificeret miljøgodkendelse

Skrotbil Valby (skrotbil Hvidovre) er en både autoriseret og miljøgodkendt autoophugger med en ISO 14001 certificering, det betyder, at vi følger de meget strenge miljøkrav, der er til hensigtsmæssig ophugning af skrotbiler.

Vi fjerner altid de farlige materialer fra skrotbilen som det første, så de kan blive bortskaffet på den rigtige måde, og først derefter går vi i gang med at kigge på reservedele og det endelige autoophug.

Miljøet ligger os altid kraftigt på sinde, da vi også gerne vil være med til at aflevere en bæredygtig planet til vores børn, så hvis du også føler et ansvar overfor vores fælles Jord, vil vi med glæde tage imod din skrotbil hos Skrotbil Valby.

Der er mange gode grunde til at sende sin skrotbil til en autoriseret og miljøgodkendt autoophugger.

 

 

 

Hvidovre

Hvidovre er et distrikt i Stor-København med 53.505 indbyggere, beliggende i byen Hvidovre, øst for Brøndby, syd for Rødovre, vest for Valby og 8 km vest for Københavns centrum.

Den 6. oktober 1949 blev der nedsat et byudviklingsudvalg for Københavnsområdet, som den 2. maj 1951 offentliggjorde "Rapport om delvis byudviklingsplan nr. 2 for Københavns områdes byudviklingsområde". Da Hvidovre allerede var delvist udviklet og direkte tilstødte områder med S-togtrafik mod nord og syd, blev byen udpeget som et af de steder, der var velegnet til byudvikling med hensyn til trafik og under indtryk at området blev udviklet. i form af kloakering, og at byudvikling antages ikke at være i strid med bevarelse og udendørs interesser, da en grøn korridor omkring Harrestrup Å blev holdt fri og antaget at give adgang til kysten ved Køge Bugt, hele blev udpeget byudviklingsområde i forbindelse med Hvidovre beliggende i den indre zone, dvs. kan bygges på hvornår og hvis, kommunalbestyrelsen ville have det.

 

 

 

KONTAKT SKROTBIL VALBY