Skrotpræmie uden nummerplader - hvordan foregår det 

Har du allerede afmeldt din bil og afleveret nummerpladerne, er det ikke noget problem at aflevere din bil til skrotning.
KONTAKT OS

Få en god pris for din gamle bil hos bedsteskrotpris.dk

skrotbil valby

Denne side indholder annoncelinks.

Skrotpræmie uden nummerplader

Skrotpræmie uden nummerplader - Hvis du selv er startet på skrotningsprocessen og har afmeldt din skrotningsbil hos Motorregistret og måske endda har afleveret de gamle nummerplader til Skat, er du faktisk godt på vej til at komme af med din skrotningsbil og dermed få en skrotpræmie.

For det betyder ikke, at din gamle bil ikke eksisterer i systemet mere og derfor er svær at komme af med – tværtimod. Det betyder faktisk, at du blot skal lave en aftale med autoophuggerne hos Skrotbil Valby om, at vi kan komme og hente din skrotbil uden papir, bare du stadig har bilens originale registreringsattest.

Den originale registreringsattest, bilens nøgler samt gyldigt ID er nemlig alt, hvad du har brug for til at skrotte en bil uden plader.

"Afmeld selv bilen og spar penge"

Overskriften "Afmeld selv bilen og spar penge" er gældende hos mange autoophuggere, der ofte tager et – nogen gange højt – gebyr for at klare en ganske simpel procedure for dig.

Hos Skrotbil Valby tager vi os af at afmelde bilen hos Skat, hvilket i sig selv koster 60 kroner, men for dig er det ganske gratis, for det klarer vi for dig – helt uden beregning, naturligvis.

Så du bestemmer selv hvor meget eller hvor lidt, du vil klare på egen hånd, når du laver en aftale med Skrotbil Valby, for vi er vant til at klare alle former for skrotning af bil uden plader.

Og du er sikret din skrotpræmie uanset hvad.

Du må køre i en afmeldt skrotbil uden papir

Det er vigtigt at huske på, at du ikke må køre i din skrotbil på de danske veje, hvis du har afmeldt den hos Motorregisteret – heller ikke selvom det ”bare” er for at køre den til autoophuggeren.

Derfor skal du vente med at afmelde bilen, indtil du er kommet frem til Skrotbil Valby, eller også bare lade os gøre det for dig kvit og frit.

Skrotbil uden nummerplader

Hvis du endda har taget skridtet videre og afleveret nummerpladerne til Skat og dermed er klar til skrotning af bil uden plader, kan vi bare lave en aftale om, at vi kommer og henter bilen hos dig.

Hvordan end din situation er omkring din skrotbil – om den er uden papir eller uden plader – skal du bare kontakte din flinke autoophugger hos Skrotbil Valby, og så finder vi ud af det sammen.

Få en god pris for din gamle bil hos bedsteskrotpris.dk

skrotbil valby

Skrotbil uden papir

Har du ledt om information om skrotpræmie på en bil uden nummerplader?

Måske har du ledt specifikt efter dette:

Din søgning er overstået, find svarene på vores hjemmeside!

Skrotbil uden registreringsattest 

Står du i en situation, hvor du har en bil som ikke er indregistreret, og den skal skrottes? Så kontakt os, og vi skal hjælpe dig videre med alt det praktiske, så du kan få din skrotpræmie.

KONTAKT SKROTBIL VALBY