Skrotpræmie valby -  få pris på dieselbiler og benzinbiler

Du er landet her fordi du søgte på skrotpræmie Valby, og vi skal nok hjælpe dig med den bedste pris på din gamle bil!
KONTAKT OS

Denne side indeholder annoncelinks.

Skrotpræmie Valby - af miljøcertificeret autoophugger

Skrotpræmie Valby - At få en skrotpræmie er skønt, men det er også vigtigt at tænke på miljøet, når man sender sin bil til skrotning, for der er alt for mange biler, der ikke bliver skrottet og behandlet på den bedste måde, og så er det miljøet, der betaler regningen.

Hos Skrotbil Valby er vi miljøcertificerede autoophuggere med en ISO 14001-certifikation, og vi er stolte af at kunne ophugge din bil og skrotning af materialer på den mest hensynsfulde måde over for miljø og natur.

Skrotbil Valby er registreret hos Miljøstyrelsen, hvilket betyder, at vi er godkendt til at behandle og ophugge skrotbiler, og dermed er du garanteret, at vores ophugning og skrotning af din bil lever op til de strengeste miljøkrav.

Med kvalificeret ophugningsstøtte fra Skrotbil Valby er du og din bil sikret, at alt foregår efter de internationale standarder for mijøledelse, når det kommer til ophugning og skrotning, så du kan putte din skrotpræmie i lommen med god samvittighed.

Læs mere om afhentning af bil her.

Læs om autoophugger Hvidovre

Læs om autoophugger Valby

Læs om autoophugger København

Læs om Skrotbil Hvidovre

Læs om Skrotbil København

Læs om skrotbil Valby

Læs om skrotpræmie København

https://skrotbil-valby.dk skrotbil skrot bil skrotpræmie autoophugger nummerplade valby miljøgodkendt ophugger
https://skrotbil-valby.dk skrotbil skrot bil skrotpræmie autoophugger nummerplade valby miljøgodkendt ophugger Skrotpræmie Valby Kom af med din gamle bil og få en skrotpræmie uden det mindste besvær - vi tager os af det hele. Hvis det er tid til at skifte din gamle og udslidte bil ud med en ny, er det vigtigt at vælge det rigtige ophugningsværksted, der både hjælper dig med alt det praktiske og samtidig sørger for, at skrotbilen bliver ophugget på den mest miljøvenlige måde. Hos Skrotbil Valby får du alt dette og mere til. Vi er placeret et godt stenkast fra Valby, så du kan hurtigt aflevere din bil til skrotning, eller vi kan komme og hente din bil til skrotning af delene på den mest hensigtsmæssige måde. Hos Skrotbil Valby er vi miljøcertificerede autoophuggere med en ISO 14001-certifikation, og vi er stolte af at kunne ophugge din bil og skrotning af materialer på den mest hensynsfulde måde over for miljø og natur. Skrotbil Valby er registreret hos Miljøstyrelsen, hvilket betyder, at vi er godkendt til at behandle og ophugge skrotbiler, og dermed er du garanteret, at vores ophugning og skrotning af din bil lever op til de strengeste miljøkrav. At få en skrotpræmie er skønt, men det er også vigtigt at tænke på miljøet, når man sender sin bil til skrotning, for der er alt for mange biler, der ikke bliver skrottet og behandlet på den bedste måde, og så er det miljøet, der betaler regningen. Med kvalificeret ophugningsstøtte fra Skrotbil Valby er du og din bil sikret, at alt foregår efter de internationale standarder for mijøledelse, når det kommer til ophugning og skrotning, så du kan putte din skrotpræmie i lommen med god samvittighed. Praktisk ophugningsstøtte til din bils skrotning Vi sørger for den helt rigtige ophugningsstøtte, så du er sikret en fair ophugningspræmie, når vi har taget os af alt det, der skal klares i forbindelse med en bils skrotning. Ophugningspræmiens størrelse kommer naturligvis an på skrotningsbilens tilstand, og hos Skrotbil Valby får du en fair skrotningspræmie, som du kan regne med – her er ingen skjulte gebyrer eller uholdbare luftkasteller. Vi tager skrotning af din bil alvorligt til alles tilfredshed. skrotpræmie valby ophugningsstøtte ophugningspræmie skrotpræmie skrotning din bil skrotning af få en skrotpræmie

Skrotpræmie for bil

Leder du efter en autoophugger i Valby?

Måske har du ledt specifikt efter dette:

 • skrot din bil
 • miljøstyrelsen skrotpræmie
 • skrotpræmie motorcykel
 • skrotpræmie ved køb af ny bil
 • skrotpræmie københavn
 • skrotpræmie brændeovn
 • skrotbil Valby
 • autoophugger valby
 • skrotpræmie dieselbil

Din søgning er overstået, find svarene på vores hjemmeside!

Praktisk ophugningsstøtte til din bils skrotning

Vi sørger for den helt rigtige ophugningsstøtte, så du er sikret en fair ophugningspræmie, når vi har taget os af alt det, der skal klares i forbindelse med en bils skrotning.  Ophugningspræmiens størrelse kommer naturligvis an på skrotningsbilens tilstand, og hos Skrotbil Valby får du en fair skrotningspræmie, som du kan regne med – her er ingen skjulte gebyrer eller uholdbare luftkasteller. Vi tager skrotning af din bil alvorligt til alles tilfredshed.

Få den højeste og bedste skrotpræmie for din bil

Skrotpræmier varierer meget. Se her, hvorfor du skal vælge Skrotbil Valby til at tage sig af din udtjente skrotbil.

Nogle autoophuggere lokker med fuldstændig overdrevet høje skrotpræmier for at få kunder ind i butikken, og i løbet af processen med at overdrage, afmelde, afmontere og selve skrotningen bliver den lovede skrotpræmie mere og mere udhulet af gebyrer og skjulte udgifter.

Det vil du ikke opleve hos Skrotbil Valby, hvor du altid vil få den bedste og mest fair skrotpræmie på Sjælland.

Og når vi giver et tilbud på en høj skrotpræmie for din skrotbil, så lover vi, at den holder fra start til slut.

Sådan får du den højeste skrotpræmie på Sjælland

Hvis du har taget beslutningen om at skrotte din bil og måske købe en ny, så har du brug for en certificeret autoophugger som Skrotbil Valby.

Du starter med at tage kontakt til os over telefonen eller per mail, hvor vi får at vide, hvilken bil du har og hvornår den er fra. Vi beder også gerne om skrotbilens nummerplade, for så kan vi slå den op i Motorregisteret og der finde nødvendige oplysninger om skrotbilen, som vi bruger i udregningen af den bedste skrotpræmie.

Skrotpræmie Valby

Vi spørger dig også, om bilen kan starte og køre, og om den har nogle skader, for det er alt sammen faktorer, vi har med i beregningen af den højest mulige skrotpræmie, vi kan give for din skrotbil.

Prisen for metal varierer også en del og kan influere på størrelsen af den bedste skrotpræmie, vi kan tilbyde dig, men når Skrotbil Valby først har givet et tilbud på din skrotbil, kan du regne 100% med det, for det står vi ved, uanset om de priser, vi kan få for metaller som jern, stål, aluminium og kobber, skulle ændre sig efterfølgende.

Vælg en miljøcertificeret autoophugger i stedet for den højeste skrotpræmie

Det er fedt at få nogle penge for sin gamle udtjente skrotbil, især hvis man skal ud og erhverve sig en ny bil, men det er vigtigere at skrotte sin bil med ren samvittighed hos en miljøcertificeret autoophugger som Skrotbil Valby.

Skrotningen af din bil på den mest hensigtsmæssige måde i forhold til miljø og grundvand vil til enhver tid være mere værd end at få lidt ekstra småpenge i hånden fra en uautoriseret autoophugger.

Hos Skrotbil Valby garanterer vi, at alle farlige væsker og materialer bliver forsvarligt behandlet, brugbare reservedele bliver genbrugt og metaller bliver efter skrotningen solgt videre til genanvendelse.

Sammen kan vi altså hjælpes ad med at foretage skrotningen af din bil på den mest bæredygtige måde, og det kan vi nok hurtigt blive enige om, at det er vigtigere end at få den højeste skrotpræmie.

Skrotpræmie Valby - spørgsmål og svar

skrotbil-valby-pris-skrotpræmie

Skrotpræmie, hvor meget kan du få?

Det er tid til at indløse din skrotpræmie - hvor meget kan du få?

2.200 kroner er den skrotpræmie minimum, som du kan være sikker på at få, når du afleverer en skrotbil til en godkendt autoophugger som Skrotbil Valby.

Det er nemlig det beløb, som Staten vil give til alle ejere af en skrotbil, der opfylder de betingelser, der eksisterer, for at man kan få en skrotpræmie.

Hvis din skrotbil bliver vurderet til at være mere værd i form af brugbare reservedele og velholdte metaller, kan du dog godt være heldig og overstige den skrotpræmie minimum, som Staten garanterer.

Bedst af alt vil det nok interessere dig at vide, at skrotningspræmien er en skattefri godtgørelse, så du kan altså stikke pengene direkte i lommen med god samvittighed og vide, at du gør noget godt for miljøet ved at skaffe dig af med din skrotbil på den korrekte måde.

Betingelser for at få skrotpræmie minimum

For at du kan få en skrotpræmie, skal du og din skrotbil opfylde disse betingelser:

 1. Den skrotbil, du gerne vil af med, skal have været ansvarsforsikret
 2. Du skal aflevere skrotbilen til en af Danmarks miljøgodkendte og registrerede autoophuggere
 3. Det skal være skrotbilens senest registrerede ejer, som afleverer bilen, ellers skal der laves en fuldmagt
 4. Skrotpræmie minimum ordningen gælder biler til maksimalt ni personer og mindre varevogne på under 3.500 kg
 5. Skrotbilen må ikke eksporteres til et andet land efterfølgende for at blive indregistreret der

Hvis du skal skrotte en bil for en virksomhed, skal du starte med at gå ind på virk.dk og bruge selvbetjeningsløsningen, der kan guide dig på vej.

Hvad kan skrotpræmie København maksimum så løbe op i?

Der er meget stor forskel på skrotbiler, så derfor kan skrotpræmien også variere rigtig meget.

Skrotbilens stand er en vigtig faktor, for hvis alle metaldele er gennemtærede af rust, vil der ikke være mange penge at hente for autoophuggeren, når det knuste og fordelte metal skal videresælges.

Hvor gammel skrotbilens alder spiller også ind i forhold til sliddet på bevægelige reservedele, der kan være mere eller mindre slidt, og derfor vil influere på prisen.

Sidst men ikke mindst er der skrotbilens mærke og model. De dyrere mærker som Audi, Meercedes og BMW er kendt for at have værdifulde reservedele, så her kan der godt være noget at hente for dig som skrotbilejer og for autoophuggeren, der skal sælge delene videre.

Skrotpræmie maksimum kan derfor godt løbe op i femcifrede beløb, men det kommer altså an på alle disse faktorer.

 

KONTAKT SKROTBIL VALBY