Autoophugger Hvidovre -  Vi giver dig kontant skrotpræmie

Vi hjælper hele Hvidovre med ophugning af biler. Vi er naturligvis miljøcertificerede, og giver også en god pris på din skrotpræmie.
KONTAKT OS

Få en god pris for din gamle bil hos bedsteskrotpris.dk

Skrotbil Valby
Denne side indeholder annoncelinks

Autoophugger Hvidovre - vi tager skrotbiler ind, og hugger dem op

Autoophugger Hvidovre - autoophug for Hvidovre og omegn

Når der kommer en velholdt bil med gode brugbare autoophug reservedele, bliver der kælet for de genanvendelige dele, mens de bliver taget ud af den brugte bil inden ophug. Vi har erfarne folk ansat, til at tage os af de gamle udtjente biler, samtidig med at vi tager hensyn til miljøet. 

Vi er centralt placeret i Hvidovre, så vi har mulighed for at betjene hele Hovedstads området. Vi ligger ikke langt fra Hvidovre Rådhus, og vi vi tilbyder ophugningsservice til dig, der skal have skrottet din bil.

Når vi her hos Skrotbil Valby laver ophug af brugt bil, fjerner vi først de miljøskadelige væsker, og derefter afmonterer vi nænsomt de reservedele, der er i fin stand og derfor med stort held – og til glæde for miljøet og din pengepung – kan bruges igen.

Få en god pris på din gamle bil hos bedsteskrotpris.dk

 

Ophugningsservice og miljø

Vi er bestemt ikke,  som autoophuggere er flest. Glæden over biler, hestekræfter og mekanik går igen, når vi laver ophug af brugte biler, og vi ved næsten ikke noget bedre end at redde en reservedel, som vi er sikre på vil finde et nyt godt hjem i en brugt bil i Hvidovre.

Billige autoophugger reservedele tæt på Hvidovre 

Du er derfor altid velkommen til at komme forbi os og få en snak om biler – brugte som nye – og måske kan du også være heldig at finde den autoophugger reservedel, der lige præcis passer til din brugte bil.

Så hvis du går og hygger dig med at tune, vedligeholde og reparere din elskede bil forstår vi dig til fulde, for vi gør det samme, og vi er altid vilde med at finde lige præcis dén reservedel, vi har ledt efter, når den dukker op efter ophug af brugt bil.

Få en god pris for din gamle bil hos bedsteskrotpris.dk

skrotbil valby

Ophugning af bil

Leder du efter en autoophugger i Hvidovre?

Måske har du ledt specifikt efter dette:

Din søgning er overstået, find svarene på vores hjemmeside!

Autoophugger med ren samvittighed

Vi er meget orienterede mod miljøet, og det kan du læse mere om nedenunder. Vi er miljøgodkendte, og underlagt myndighedernes kontrol.

Miljøgodkendt autoophugger

Når din bil skal skrottes, er det vigtigt at vælge en miljøgodkendt autoophugger, for det er din garanti for, at ophugningen ikke skader naturen, miljøet eller grundvandet.

Autoophugger Hvidovre har ISO certificeret miljøgodkendelse

Skrotbil Valby (autoophugger Hvidovre) er en både autoriseret og miljøgodkendt autoophugger med en ISO 14001 certificering, det betyder, at vi følger de meget strenge miljøkrav, der er til hensigtsmæssig ophugning af skrotbiler.

Vi fjerner altid de farlige materialer fra skrotbilen som det første, så de kan blive bortskaffet på den rigtige måde, og først derefter går vi i gang med at kigge på reservedele og det endelige autoophug.

Miljøet ligger os altid kraftigt på sinde, da vi også gerne vil være med til at aflevere en bæredygtig planet til vores børn, så hvis du også føler et ansvar overfor vores fælles Jord, vil vi med glæde tage imod din skrotbil hos Skrotbil Valby.

Der er mange gode grunde til at sende sin skrotbil til en autoriseret og miljøgodkendt autoophugger.

 

 

 

Få en god pris for din gamle bil hos bedsteskrotpris.dk

skrotbil valby

Hvidovre

Hvidovre er et distrikt i Stor-København med 53.505 indbyggere, beliggende i byen Hvidovre, øst for Brøndby, syd for Rødovre, vest for Valby og 8 km vest for Københavns centrum.

Den 6. oktober 1949 blev der nedsat et byudviklingsudvalg for Københavnsområdet, som den 2. maj 1951 offentliggjorde "Rapport om delvis byudviklingsplan nr. 2 for Københavns områdes byudviklingsområde". Da Hvidovre allerede var delvist udviklet og direkte tilstødte områder med S-togtrafik mod nord og syd, blev byen udpeget som et af de steder, der var velegnet til byudvikling med hensyn til trafik og under indtryk at området blev udviklet. i form af kloakering, og at byudvikling antages ikke at være i strid med bevarelse og udendørs interesser, da en grøn korridor omkring Harrestrup Å blev holdt fri og antaget at give adgang til kysten ved Køge Bugt, hele blev udpeget byudviklingsområde i forbindelse med Hvidovre beliggende i den indre zone, dvs. kan bygges på hvornår og hvis, kommunalbestyrelsen ville have det.

 

 

 

KONTAKT SKROTBIL VALBY