Hvad er skrotpræmien for biler i Danmark?

Hvis du har en gammel bil stående, som du alligevel aldrig bruger, eller som måske slet ikke kan starte, så er det værd at overveje at sælge den som skrotbil til en autoophugger.
KONTAKT OS

Få en god pris for din gamle bil hos bedsteskrotpris.dk

Skrotbil Valby

Skrotpræmie for biler i Danmark

Selvom din bil måske ikke er i særlig god stand, så er den stadig penge værd som skrotbil, og dertil kommer jo de penge, du sparer ved ikke at have den indregistreret og forsikret.

Og det er bestemt ikke besværligt at aflevere din personbil og få en skrotpræmie – slet ikke hvis du vælger Skrotbil Valby som din samarbejdspartner.

Hvad er skrotpræmien for biler?

Staten garanterer en minimums skrotpræmie på 2.200 kroner for alle personbiler og varevogne op til 3,5 tons, og det er uanset, om de kører på benzin eller diesel.

Skrotpræmien for både personbiler og varevogne kan dog nemt blive en hel del højere, hvis din skrotbil er i en nogenlunde fornuftig stand, så reservedele og diverse metaller kan genbruges.

Hvor høj skrotpræmien for netop din bil kan blive, finder du ud af ved at tage kontakt til Skrotbil Valby og oplyse bilens mærke og model, alder og indregistrering (nummerplade). Herefter får du et uforpligtende tilbud på vores bedste pris for en skrotpræmie personbil eller skrotpræmie varevogn.

Vi kan også her aftale, om vi skal afhente skrotbilen hos dig, eller om du selv vil bringe den til os til skrotning og ophugning.

Få udbetalt skrotpræmien samme dag som du afleverer skrotbilen

Normalt kan der godt gå en uge eller mere, før du har skrotpræmien for din personbil på din konto, men hos Skrotbil Valby stræber vi efter at kunne udbetale pengene til dig på den samme dag, som vi får din skrotbil og de obligatoriske dokumenter.

Det er en ekstra service fra vores side, der gør hele processen omkring at aflevere din personbil og få skrotpræmie meget nemmere og hurtigere overstået. Der er nemlig ingen grund til, at det skal være besværligt eller tidskrævende at skrotte sin personbil eller mindre varevogn.

Og husk at vi kan hente din skrotbil på det meste af Sjælland, så du slet ikke behøver at rejse langt for at få en god og fair skrotpræmie for din bil.

Tag kontakt til os allerede i dag – vi ser frem til at høre fra dig.

Få en god pris for din gamle bil hos bedsteskrotpris.dk

skrotbil valby

Skrotpræmie for bil

Leder du efter skrotpræmie for biler i Danmark?

Måske har du ledt specifikt efter dette:

Din søgning er overstået, find svarene på vores hjemmeside!

Kontakt Skrotbil Valby

Vi hjælper dig med ophugning af din bil, og vi afhenter og sørger for overdragelse, hvis du ikke har mulighed for at besøge os.

KONTAKT SKROTBIL VALBY