Hvad er skrotpræmien for biler i Danmark?

Hvis du har en gammel bil stående, som du alligevel aldrig bruger, eller som måske slet ikke kan starte, så er det værd at overveje at sælge den som skrotbil til en autoophugger.
KONTAKT OS

Skrotpræmie for biler i Danmark

Selvom din bil måske ikke er i særlig god stand, så er den stadig penge værd som skrotbil, og dertil kommer jo de penge, du sparer ved ikke at have den indregistreret og forsikret.

Og det er bestemt ikke besværligt at aflevere din personbil og få en skrotpræmie – slet ikke hvis du vælger Skrotbil Valby som din samarbejdspartner.

Hvad er skrotpræmien for biler?

Staten garanterer en minimums skrotpræmie på 2.200 kroner for alle personbiler og varevogne op til 3,5 tons, og det er uanset, om de kører på benzin eller diesel.

Skrotpræmien for både personbiler og varevogne kan dog nemt blive en hel del højere, hvis din skrotbil er i en nogenlunde fornuftig stand, så reservedele og diverse metaller kan genbruges.

Hvor høj skrotpræmien for netop din bil kan blive, finder du ud af ved at tage kontakt til Skrotbil Valby og oplyse bilens mærke og model, alder og indregistrering (nummerplade). Herefter får du et uforpligtende tilbud på vores bedste pris for en skrotpræmie personbil eller skrotpræmie varevogn.

Vi kan også her aftale, om vi skal afhente skrotbilen hos dig, eller om du selv vil bringe den til os til skrotning og ophugning.

Få udbetalt skrotpræmien samme dag som du afleverer skrotbilen

Normalt kan der godt gå en uge eller mere, før du har skrotpræmien for din personbil på din konto, men hos Skrotbil Valby stræber vi efter at kunne udbetale pengene til dig på den samme dag, som vi får din skrotbil og de obligatoriske dokumenter.

Det er en ekstra service fra vores side, der gør hele processen omkring at aflevere din personbil og få skrotpræmie meget nemmere og hurtigere overstået. Der er nemlig ingen grund til, at det skal være besværligt eller tidskrævende at skrotte sin personbil eller mindre varevogn.

Og husk at vi kan hente din skrotbil på det meste af Sjælland, så du slet ikke behøver at rejse langt for at få en god og fair skrotpræmie for din bil.

Tag kontakt til os allerede i dag – vi ser frem til at høre fra dig.

https://skrotbil-valby.dk skrotbil skrot bil skrotpræmie autoophugger nummerplade valby miljøgodkendt ophugger Skrotpræmie Valby Kom af med din gamle bil og få en skrotpræmie uden det mindste besvær - vi tager os af det hele. Hvis det er tid til at skifte din gamle og udslidte bil ud med en ny, er det vigtigt at vælge det rigtige ophugningsværksted, der både hjælper dig med alt det praktiske og samtidig sørger for, at skrotbilen bliver ophugget på den mest miljøvenlige måde. Hos Skrotbil Valby får du alt dette og mere til. Vi er placeret et godt stenkast fra Valby, så du kan hurtigt aflevere din bil til skrotning, eller vi kan komme og hente din bil til skrotning af delene på den mest hensigtsmæssige måde. Hos Skrotbil Valby er vi miljøcertificerede autoophuggere med en ISO 14001-certifikation, og vi er stolte af at kunne ophugge din bil og skrotning af materialer på den mest hensynsfulde måde over for miljø og natur. Skrotbil Valby er registreret hos Miljøstyrelsen, hvilket betyder, at vi er godkendt til at behandle og ophugge skrotbiler, og dermed er du garanteret, at vores ophugning og skrotning af din bil lever op til de strengeste miljøkrav. At få en skrotpræmie er skønt, men det er også vigtigt at tænke på miljøet, når man sender sin bil til skrotning, for der er alt for mange biler, der ikke bliver skrottet og behandlet på den bedste måde, og så er det miljøet, der betaler regningen. Med kvalificeret ophugningsstøtte fra Skrotbil Valby er du og din bil sikret, at alt foregår efter de internationale standarder for mijøledelse, når det kommer til ophugning og skrotning, så du kan putte din skrotpræmie i lommen med god samvittighed. Praktisk ophugningsstøtte til din bils skrotning Vi sørger for den helt rigtige ophugningsstøtte, så du er sikret en fair ophugningspræmie, når vi har taget os af alt det, der skal klares i forbindelse med en bils skrotning. Ophugningspræmiens størrelse kommer naturligvis an på skrotningsbilens tilstand, og hos Skrotbil Valby får du en fair skrotningspræmie, som du kan regne med – her er ingen skjulte gebyrer eller uholdbare luftkasteller. Vi tager skrotning af din bil alvorligt til alles tilfredshed. skrotpræmie valby ophugningsstøtte ophugningspræmie skrotpræmie skrotning din bil skrotning af få en skrotpræmie

Skrotpræmie for bil

Leder du efter skrotpræmie for biler i Danmark?

Måske har du ledt specifikt efter dette:

Din søgning er overstået, find svarene på vores hjemmeside!

Kontakt Skrotbil Valby

Vi hjælper dig med ophugning af din bil, og vi afhenter og sørger for overdragelse, hvis du ikke har mulighed for at besøge os.

KONTAKT SKROTBIL VALBY